Skip to content

Coaching consult

Coaching

Ben je zelf al een fanatieke sporter of ben je juist net begonnen met trainen, maar wil je graag alleen trainen en op de juiste manier? Dan is een Coaching Consult misschien wel iets voor jou. Met een Coaching Consult profiteer je toch van professionele begeleiding door middel van het optimaliseren van jou trainings- en voedingsschema, maar ook eventuele feedback voor problemen waar je tegen aanloopt gedurende jouw training. 

Tijdens een Consult kijken we puur naar jouw doelstelling, jouw trainingsvolume en intensiteit, jouw voedingspatroon en nemen we eventuele blokkades door. Een blokkade in jouw progressie kan bijv. zijn dat je te weinig herstelt tussen twee trainingsprikkels of dat bepaalde spiergroepen onder ontwikkeld zijn, waardoor je niet optimaal presteert bij een specifieke beweging. 

Coaching op maat

Zo kun je ervoor kiezen om 1x per 3 á 4 weken een evaluatie moment te plannen, waar we opnieuw een lichaamssamenstelling meting gaan doen, om te kijken of je progressie hebt geboekt in bijv. de ontwikkeling van je spiermassa. Maar ook kijken we opnieuw naar de oefening selectie en of deze selectie nog de juiste is voor het behalen van jouw doelstelling. 

Ben jij benieuwd wat er aangepast kan worden aan jou trainings- en/of voedingsschema om meer resultaat te boeken? Stuur ons dan vooral een bericht en dan nemen we contact met u op. 

Klaar om
te starten?

Neem vandaag nog contact op