Skip to content

Outdoor-en Indoor fitness

Outdoor trainingen

Het fijne aan outdoor trainingen is allereerst uiteraard de frisse lucht. Daarnaast zitten hier ook een aantal extra gezondheidsvoordelen aan. Deze voordelen zijn uiteraard extra, want ook binnen sporten is beter dan niet sporten! 

Naast dat uit onderzoek blijkt dat outdoor sporters minder last hebben van spanning, boosheid en depressies heeft het ook een ander bijkomend voordeel dat doormiddel van het UV-licht je lichaam vitamine-D aanmaakt, dit is essentieel voor je botten en immuunsysteem. Een combinatie van een groene omgeving en een hoog zuurstofgehalte zou de sporter ook moeten motiveren om nogmaals een buitenactiviteit te doen.

Op Outdoor locatie worden Personal, Duo en Small Group Trainingen gegeven.

Maar wat nou wanneer het regent, onweert, sneeuwt of vriest? Dan hebben we uiteraard een binnen locatie tot onze beschikking. Onze binnen locatie is een 3,40 meter hoge loods met 30 vierkante meter beweegruimte die is om getoverd tot krachthonk! Hierin worden eigenlijk alle lessen die ook outdoor aangeboden worden indoor aangeboden. De trainingslocaties bevinden zich op eigen terrein met voldoende parkeer gelegenheid.

Outdoor fitness

Klaar om
te starten?

Neem vandaag nog contact op