Skip to content

Outdoor fitness

Outdoor fitness voor veel energie

Sommige mensen zweren erbij, andere mensen hebben het nog nooit gedaan: sporten in de buitenlucht. Outdoor fitness is niet alleen in de zomer lekker, ook in de winter en als het regent kan het heerlijk zijn om je volledig te focussen op de oefeningen die je doet. Door veel buiten te zijn zorg je ervoor dat je een hoger energielevel krijgt door de vitamine D, zowel in de zomer als in de winter. Daarnaast voel je je in de buitenlucht vaak een stuk vrijer dan binnen de vier muren van de sportschool. Dat vrije gevoel neem je over in de oefeningen en werkt positief op je mentaliteit. Het zorgt voor een sterke mindset wat zich ook uit in lichamelijke kracht.

Outdoor fitnesstrainingen op maat

Alle trainingen die ik als personal trainer aanbied zijn op maat gemaakt. We zorgen ervoor dat jouw persoonlijke doelen binnen een realistisch tijdsbestek gehaald zullen worden. Mijn outdoor fitness biedt veel mogelijkheden op het gebied van krachttraining. Zo heb ik een boksbal waar je je cardio en coördinatie goed kan trainen en gewichten waar je de bil- en beenspieren sterker mee maakt. Voor de echte fanatieke sporters beschikt de outdoor fitness zelfs over een monkey bar. Er zijn genoeg mogelijkheden en met mijn creativiteit zorg ik er altijd voor dat je trainingen gevarieerd blijven. Iedere keer zorg ik ervoor dat ik wat nieuws bedenk zodat het sporten leuk en uitdagend voor je blijft.

Outdoor fitness

Soorten outdoor fitness

Er zijn verschillende soorten fitness waarvoor je bij mij terecht kan. Waar mensen vaak voor kiezen is 1 op 1 personal training. Dit betekent dat we de gehele trainingstijd met zijn tweeën zijn en ik me met de volle aandacht kan richten op jouw persoonlijke ontwikkelingen. Heb je met je partner of vriendin bedacht dat jullie samen aan de slag willen om een gezondere leefstijl te krijgen? Dan bied ik duo trainingen aan. Ook hierin staan persoonlijke doelen en aandacht voorop. De trainingen zullen dan wat dynamischer zijn doordat we duo oefeningen kunnen gaan doen. Outdoor fitness in een (kleine) groep is ook mogelijk. We zullen dan een soort bootcamp doen waarin iedereen lekker bezig kan zijn op zijn of haar eigen niveau, en waar iedereen elkaar kan motiveren.

Mijn werkwijze

Door mijn vele jaren aan ervaring in de branche weet ik precies hoe ik mijn klanten moet motiveren. Ik pas dan ook niet alleen de kennis toe die ik geleerd heb door te lezen, maar vooral de dingen die ik 

Outdoor fitness voor veel energigeleerd heb door het te doen. Iedereen heeft weleens een slechte dag, en dat is prima. Heb je vermoeide spieren? Dan gaan we gewoon aan de slag met cardio-oefeningen of andere oefeningen die weinig belastend zijn. Door mijn feitelijke kennis van de verschillende spiergroepen in je lichaam weet ik precies welke oefeningen je juist wel en niet moet doen, dus ook als je blessures hebt kan ik je goed adviseren. Met mijn kennis van voeding kan ik je ook van voedingsadvies voorzien. Ik sta altijd open voor een helder en eerlijk gesprek en hoop dat we zo elkaar wat bij kunnen leren.

Klaar om
te starten?

Neem vandaag nog contact op