Skip to content

Over Life.Switch

Welkom op de website van Life.Switch Personal Training.

Meer over

Wie ben ik?

Mijn naam is Dion van Welie en ik ben de trotste eigenaar van Life.Switch PT. In de zomer van 2020 ben ik door de toenmalige corona-maatregelen gaan nadenken over het opzetten van een outdoor fitness faciliteit zonder enige beperking. Hiermee bedoel ik dus, dat er nauwelijks verschil moest zijn tussen de mogelijkheden die er binnen in een sportschool zijn als op onze outdoor locatie. Oftewel het moest echt een “outdoor gym” zijn!

Uiteindelijk na een half jaar heb ik ervoor gekozen om ook een binnen ruimte te creëren voor regenachtige of kouden dagen. 

Voordat ik startte met Life.Switch PT heb ik ruim 2 jaar Personal- en Small Group Training gegeven in een fitness/fysiopraktijk. Dit sloot volledig aan bij mijn opleiding CIOS-sport en bewegen Fitness, waar ik als keuzevak ‘fysieke- en hersteltrainer’ heb gevolgd. 

Na het behalen van mijn diploma werkte ik dus in een omgeving waar ik alles van dichtbij en in de praktijk heb mee kunnen maken en dus nauw samen heb kunnen werken met fysiotherapeuten waar ik veel van heb geleerd. Met name in het preventief sporten en het analyseren van beperkingen in het bewegingspatroon. Dit heeft mijn visie op krachttraining dusdanig gevormd dat het meer is dan een uur zweten en afzien. 

Om mezelf te blijven ontwikkelen ben ik net na de start van mijn eigen bedrijf mezelf gaan verdiepen in voeding. Mijn oog viel op een opleiding sportvoeding die ik ondertussen succesvol heb afgerond. 

Wat voor bedrijf is Life.Switch PT en hoe gaan wij te werk?

Bij Life.Switch PT werken we met een volledig geautomatiseerd programma. Met dit programma hebben we de mogelijkheid om jouw trainingen en voeding te monitoren en kunnen we zodoende jouw progressie altijd in de gaten houden. 

Naast dat we jou kunnen coachen, kun je zelf lessen inboeken en communiceren met andere leden via ons community portaal. Dit is fijn om jouw ervaringen te delen of bijv. gezonde gerechten en/of snacks. 

Wij bieden zowel Personal, DUO, als Small Group Trainingen aan. Alle trainingen duren max. 60 minuten en worden zowel outdoor als indoor aangeboden. 

Naast het geven van trainingen is het ook mogelijk om een coaching consultant af te nemen. Dit houdt in dat wij samen jouw lichaamssamenstelling gaan meten en analyseren en jouw trainings- en voedingsschema afstellen op jouw doelstelling.

Visie

De fitness wereld kent een hoop feiten en fabeltjes. Hierdoor zien veel mensen door de bomen het bos niet meer en het is daarom mijn passie om jou hierbij te helpen. De feiten en de fabels van elkaar te onderscheiden en de juiste informatie in de juiste context te plaatsen. Daarnaast gaan we samen opzoek naar een goede gezonde balans tussen training, voeding en herstel/ontspanning om jou een gezond en vitaal leven te bezorgen.

Waarom
Life.Switch?

We have everything you could possibly want from a gym!

Flexibel

Deskundig advies

Voor verschillende doelen

Maakt een gezonde leefstijl leuk

Klaar om
te starten?

Neem vandaag nog contact op