Skip to content

Personal trainer Bleiswijk

Personal trainer in Bleiswijk die je graag helpt om sterker te worden

Als personal trainer in Bleiswijk is het mijn passie om jou te begeleiden naar jouw fysieke en mentale doelen. Als personal trainer in Capelle heb ik een enorme drive en passie om mensen te helpen om fysiek sterker te worden. Bij mij ben je verzekerd van persoonlijk advies op maat.

Bij Life.Switch PT kun je heerlijk trainen in de buitenlucht

Als personal trainer in Bleiswijk bieden wij ten opzichte van vele andere aanbieders de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te trainen. Sporten in een combinatie van een groene omgeving en een hoog zuurstofgehalte zou de sporter ook moeten motiveren om nogmaals een buitenactiviteit te doen. Daarnaast biedt buiten sporten vele gezondheidsvoordelen.

Voedingsadvies van jouw personal trainer in Bleiswijk

Naast het geven van begeleiding in training, helpen we jouw ook graag door het geven van voedingsadvies. Het behalen van het optimale resultaat is een samenhang van training, voeding en gedragsverandering. Samen gaan we de dialoog aan om alle elementen zo waardevol mogelijk in te delen in jouw dagelijkse leven.

Behalve het geven van personal training, kun je ook op mij rekenen als het gaat om duo-training en small group training. Ik geef zowel binnen als buiten trainingen en altijd halen we het maximale uit een training. Kies je voor mij als personal trainer in Capelle, dan zijn jouw doelen eindelijk haalbaar en liggen ze binnen handbereik. Samen gaan we voor een sterker en gezonder leven, zowel fysiek als mentaal. 

Klaar om
te starten?

Neem vandaag nog contact op