Skip to content

Personal trainer Capelle

Kan ik jou helpen bij het behalen van jouw doelen op het gebied van fysieke gezondheid? Als personal trainer in Capelle is het mijn passie om mensen te helpen fysiek sterker te worden. Goed idee dus om bij mij als personal trainer in Capelle en personal trainer in Bleiswijk aan te kloppen.

Ik help graag mensen die sterker willen worden

Als personal trainer in Capelle heb ik een enorme passie om mensen te helpen die fysiek en mentaal sterker willen worden. Als personal trainer geef ik altijd voedings- en trainingsadvies op maat. Als personal trainer in Capelle probeer ik jou te helpen met het vinden van de juiste balans tussen training, voeding en gedragsverandering. Daarnaast bieden wij ook outdoor fitness , klik verder om hier alles over te lezen.

Personal trainer Capelle​

De voordelen van in de buitenlucht sporten

Het fijne aan outdoor trainingen is allereerst uiteraard de frisse lucht. Daarnaast zitten hier ook een aantal extra gezondheidsvoordelen aan. Deze voordelen zijn uiteraard extra, want ook binnen sporten is beter dan niet sporten!

Naast dat uit onderzoek blijkt dat outdoor sporters minder last hebben van spanning, boosheid en depressies heeft het ook een ander bijkomend voordeel dat je lichaam vitamine-D aanmaakt door middel van het UV-licht, dit is essentieel voor je botten en immuunsysteem. Een combinatie van een groene omgeving en een hoog zuurstofgehalte zou de sporter ook moeten motiveren om nogmaals een buitenactiviteit te doen.

Voedingsadvies van jouw personal trainer in Capelle

Ook kan ik je als personal trainer in Capelle helpen met voedingsadvies. Voeding is een van de belangrijkste zaken als je een gezondere leefstijl nastreeft. Als het gaat om het veranderen van jouw voedingspatroon is het belangrijk dat je ook een kritische blik hebt op jouw huidige gedrag en dit dusdanig probeert te manipuleren.
Dat een gezondere leefstijl een gedragsverandering wordt.

Zie mij maar als ultieme stok achter de deur

Behalve het geven van personal training, kun je ook op mij rekenen als het gaat om duo-training en small group training. Ik geef zowel binnen als buiten trainingen en altijd halen we het maximale uit een training. Kies je voor mij als personal trainer in Capelle, dan zijn jouw doelen eindelijk haalbaar en liggen ze binnen handbereik. Samen gaan we voor een sterker en gezonder leven, zowel fysiek als mentaal.

Kan ik jou helpen bij het behalen van jouw doelen op het gebied van fysieke gezondheid? Als personal trainer in Bleiswijk is het mijn passie om mensen te helpen fysiek sterker te worden. Goed idee dus om bij mij als personal trainer in Bleiswijk en personal trainer in Capelle aan te kloppen.

Klaar om
te starten?

Neem vandaag nog contact op