Skip to content

Personal Training

Een personal trainer helpt bij het behalen van een maximaal resultaat

Kan ik jou helpen bij het behalen van jouw doelen op het gebied van fysieke gezondheid? Als personal trainer is het mijn passie om mensen te helpen fysiek sterker te worden. Wanneer je mij kiest als personal trainer weet je zeker dat je persoonlijk advies op maat krijgt. Samen gaan we jouw persoonlijke doelen opstellen. Deze doelen vormen de basis voor jouw persoonlijke trainingsschema. Een personal trainer als ik helpt je niet alleen als je wil afvallen. Ook als je aan je spieropbouw wilt werken, juist aan wilt komen of een stok achter de deur nodig hebt, ben je bij mij aan het goede adres. Samen gaan we werken aan een fysieke gezonde leefstijl die je lang vol kan houden.

Hulp van een ervaren personal trainer

Als ervaren personal trainer weet ik hoe moeilijk het kan zijn om goed gemotiveerd te blijven. Ik zie vaak dat mensen het sporten een tijdje volhouden, om vervolgens te stoppen met sporten omdat ze hun doel behaald hebben. Tijdens mijn trainingssessies zal je merken dat ik anders te werk ga. Samen bouwen we een schema op wat past bij jouw doelen. Ik help je graag met het ontdekken van jouw sterke kanten en waar nog winst valt te behalen. Tijdens het proces leer ik je alle tips en tricks om gemotiveerd te blijven, ook op mindere dagen. Deze tips zullen de rest van jouw weg naar een gezondere leefstijl goed van pas komen.

Fitness Zevenhuizen 

Doelen behalen en behouden

Het behalen van je doelen is niet het moeilijkste onderdeel als je gaat trainen. Het behouden van je gezonde levensstijl is veel moeilijker. Mijn trainingen zijn er dan ook niet op gebaseerd om een paar weken te doen en vervolgens weer lekker op de bank te ploffen. Ik kies liever voor een haalbaar schema voor de lange termijn. Sportte jij eerst nooit, dan kunnen we beginnen met één keer in de week sporten. Ik probeer je te motiveren en zorg niet alleen voor een professioneel oog, maar ook voor gezelligheid. Doordat we elkaar beter leren kennen en ik de training op jouw persoonlijke doelen aanpas, zorg ik ervoor dat de drempel om te gaan sporten zo laag mogelijk blijft.

 De weg naar een gezonde leefstijl

Je gezonde leefstijl zal voor een groot deel bestaan uit het trainen van de juiste spiergroepen en het doen van cardio oefeningen. Door te sporten maakt je lichaam een gelukshormoon aan waardoor je je direct na de training al een stuk gelukkiger zal voelen. Naast training is ook voeding een groot en belangrijk onderdeel van je gezonde leefstijl. Naast de trainingssessies en de outdoor fitness die ik geef, geef ik ook op maat gemaakt voedingsadvies. Dit betekent dat ik het voedingsadvies aanpas op jouw persoonlijke doelen. Door de juiste trainingen te combineren met de juiste voeding zorg je ervoor dat je op de meest veilige en gezonde manier afvalt of aankomt.

 

Klaar om
te starten?

Neem vandaag nog contact op