Skip to content

Personal Training, DUO Training & Small Group Training

Personal Training

Heb jij lichamelijke klachten, obstakels die jouw doelen in de weg staan of net dat ene extra zetje in je rug nodig om ‘de juiste flow’ te pakken te krijgen? Dan wil ik jou graag helpen!


De fitnessindustrie ontwikkelt zich snel met veel verschillende inzichten en meningen, hierdoor zien de meeste mensen door de bomen het bos niet meer. Als Personal Trainer is het mijn taak om voor jou de feiten van de fabels te onderscheiden en vervolgens de feiten in de juiste context te plaatsen.

Voor het juiste resultaat is er een passend spanningsveld nodig tussen training, herstel en voeding. Maar wat is nou voor jou een goede training? Een optimaal herstel? En welke functie heeft voeding in jouw leefpatroon? Neem jij voeding omdat je honger hebt? Of neem je daadwerkelijk voeding die voorafgaand aan een training dient als brandstof en achteraf als bouwstof?


Als Personal Trainer beschik ik over een groot arsenaal aan tips en tricks om jou gemotiveerd te houden en de juiste weg te vinden in jouw avontuur naar een gezondere leefstijl.


Het voordeel van een Personal Trainer is dat je begeleid wordt door iemand die beperkingen uit jouw bewegingspatroon haalt, jou motiveert om net iets extra’s te doen, maar er ook op let dat je niet te veel doet.

Ben jij geïnteresseerd in Personal Training dan ben je uiteraard bij Life.Switch PT aan het juiste adres.

Duo Training

Wil jij samen met jouw partner, vriend of vriendin of met een collega een uur lang afgemat worden? Dan is dat uiteraard ook mogelijk bij ons! 

 

Tijdens de Duo Trainingen doe je zowel individuele oefeningen als oefeningen die je samen moet doen. Dit zorgt voor een leuke en uitdagende afwisseling, waarbij je elkaar kunt motiveren door middel van een competitieve spanning. 

 

Ook bij de Duo Trainingen heb je de mogelijkheid om voedingsadviezen te krijgen die aansluiten op jouw doelstelling. Het voordeel aan Duo Training is dat je elkaar gedurende het traject kunt helpen en uitdagen. 

Fitness Zevenhuizen 

Small Group Training

Naast de mogelijkheid om 1 op 1 of 2 op 1 te trainen, biedt Life.Switch PT ook de mogelijkheid om Small Group Trainingen te volgen. Small Group Training zijn trainingen in max. groepen van 5 sporters. Voor deze trainingen kun je jezelf inschrijven/aanmelden. Voor het max. 5 aantal personen is bewust gekozen om iedereen toch de aandacht te geven die hij/zij nodig heeft tijdens de training. Er zijn verschillende soorten Small Group Trainingen van Old School Bootcamp tot Power Hour tot BBB-training. Door een divers aanbod aan groepslessen is er voor ieder wat wil. 

 

Ook is het mogelijk om via een Gouden, Zilver en Brons pakket Small Group Trainingen te combineren met Personal-en/of Duo Trainingen. Zo kan je voordeliger twee keer per week trainen, terwijl je profiteert van extra begeleiding.  

Klaar om
te starten?

Neem vandaag nog contact op