Skip to content

(Sport)-Voedingsadvies

Persoonlijk voedingsadvies

Dat bewegen en voeding nauw met elkaar in verband staan en samen ontzettend belangrijk zijn voor een gezondere leefstijl is algemeen bekent. Maar hoe deze twee belangrijke aspecten op de juiste manier worden toegepast is voor vele een grote onoverzichtelijke puzzel die ze moeilijk op kunnen lossen. 

Daar help ik jou graag mee!

Gezonde voeding

Over het algemeen weten wij in Nederland prima welke producten “gezond” zijn en welke producten “ongezond”. Naast dat we over het algemeen moeite hebben om onszelf alleen tot “gezonde” producten te beperken, vinden we het vaak ook lastig om het dan dusdanig in te delen dat we voorzien worden van de juiste hoeveelheden macronutriënten, vitamines en mineralen. 

Laat staan… dat we er ook nog eens voor gaan zorgen dat de juiste producten en hoeveelheden, onze (sport)prestaties gaan bevorderen, met als gevolg dat de doelstelling bereikt wordt. 

Als het gaat over voeding wordt al gauw gezegd dat bijv. product A gezond is en product B ongezond. Maar waarom is product B ongezond? En betekent dit dat deze nooit gegeten mag worden? Of dat dit product per definitie de (sport)prestaties doet verminderen? 

Wil jij beter worden in een bepaalde beweging? Dan is het vooral belangrijk dat je deze beweging ook traint. Met voeding werkt het ongeveer hetzelfde. Het kiezen van de juiste producten, op het juiste moment is geheel afhankelijk van wat je die dag te doen staat.

Gedurende de voedingsadviezen geef ik jouw inzichten en tips waarmee jezelf deze keuzes kunt afwegen. Het gaat er dan ook niet om dat we jouw voedingspatroon volledig omgooien, maar juist kunnen gaan optimaliseren. Samen gaan we opzoek om jouw dagelijkse- en/of sportactiviteiten te voorzien van de juiste voeding!

Voedingsadvies

Klaar om
te starten?

Neem vandaag nog contact op