Skip to content

Voedingsadvies

Persoonlijk voedingsadvies

Wist je dat voeding één van de belangrijkste dingen is om een gezonde leefstijl te houden? Door alleen cardio en krachtoefeningen te doen, kan je afvallen en ervoor zorgen dat je mooie lijnen krijgt in je lichaam. Maar als je geen gezonde keuzes maakt qua voeding, werk je jezelf gewoonweg tegen. Naast dat ik personal training geef, stel ik daarom ook zorgvuldig op maat samengestelde voedingsschema’s samen. Daarbij kijken we naar jouw doelen en jouw leefstijl. Het zijn dus geen vooraf gemaakte voedingsschema’s, maar schema’s die passen bij jou als persoon. Dingen waar ik rekening mee houd zijn bijvoorbeeld je werk en je vrijetijdsbesteding. Zijn dat dingen waar veel beweging bij komt kijken, dan krijg je een heel ander voedingsadvies dan wanneer je een zittend beroep hebt. Neem contact met me op en vraag me naar een persoonlijk plan. 

Voedingsadvies van een professional

Dingen als je lichaamsbouw, doelen en leefpatroon zijn erg belangrijk als het gaat om een persoonlijk voedingsadvies. Heb jij in de afgelopen jaren gemerkt dat drie hoofdmaaltijden en een aantal tussendoortjes het best voor je werkt? Dan kunnen we ervoor zorgen dat we deze lijn aanhouden in het voedingsadvies. Daarnaast wordt er gekeken naar je trainingsschema. Train je veel en is één van jouw grootste doelen om spieren op te bouwen, dan krijg je waarschijnlijk een schema met veel eiwitten. Diëten is een woord wat je bij mij niet zal horen. Het doel van mijn voedingsadviezen is om een nieuwe leefstijl te ontwikkelen die voor de lange termijn is.

Voedingsadvies

Gezonde voeding, gezond lichaam, gezonde geest

Door de keuze te maken voor gezonde voeding in plaats van een vette pizza of een glas suikerhoudende cola, voel je een kracht in je komen, waarvan je misschien niet dacht dat je hem in je had. Daarnaast geven goede vitamines je energie en een fitter gevoel. Je maakt gelukshormoon aan in je hersenen, waardoor je beter in je vel gaat zitten. Denk maar eens na: na die zak chips op de bank voel je je vaak echt niet beter. Maar als je een appel hebt gegeten, weet je dat je een gezonde keuze hebt gemaakt. Daardoor voel je je beter, zeker op lange termijn. Als je je fit voelt begin je automatisch meer te bewegen; het is een soort cirkel waar je even in terecht moet komen. Je pakt sneller de fiets om naar de winkel te gaan en maakt in je pauze een klein blokje om. Het zijn allemaal kleine dingen die bijdragen aan een gezond lichaam en een gezonde geest. Natuurlijk kun je voor een heerlijke training tijdens outdoor fitness ook bij mij terecht.

Mag ik dan nooit meer snoepen?

De grote vraag: maar mag ik dan nooit meer snoepen? Tuurlijk wel. Als je mijn voedingsadviezen opvolgt is het echt wel oké om eens een drankje te drinken of toch te kiezen voor die lekkere pizza. Als je jezelf alles ontzegt, is de kans dat je je nieuwe gezonde leefstijl volhoudt nihil. In mijn schema’s zal je dus niet verbaasd op hoeven te kijken als je gewoon eens een koekje mag bij de koffie. De terminologie die ik hiervoor gebruik is ‘duurzaam en verantwoord afvallen’: we houden ons oog op de lange baan en kijken vooral naar resultaat op de lange termijn. Ik ga als personal trainer ervoor zorgen dat jij een leefstijl ontwikkelt die je in principe de rest van je leven vol kan houden.

Klaar om
te starten?

Neem vandaag nog contact op